Nieuws


Je identiteitskaart: jouw sleutel tot zorg in het ziekenhuis

​Als je naar het ziekenhuis gaat voor een opname, een raadpleging of een bezoek aan spoed, heb je maar 1 document nodig: je elektronische identiteitskaart.

Uitnodiging vierde patiëntenpanel 20/11/2018

​Op dinsdag 20 november 2018 gaat het volgende patiëntenpanel door. Wij zijn hiervoor nog op zoek naar patiënten die willen deelnemen. Het vierde panelgesprek zal specifiek gaan over de ervaringen van patiënten met verschillende geloofsovertuigingen of culturele overtuigingen. Kan u zich vrijmaken op dinsdag 20/11/2018 en bent u geïnteresseerd om deel uit te maken van het patiëntenpanel of heeft u nog bijkomende vragen, lees dan zeker verder.

Opgelet! Gewijzigde verkeerssituatie op woensdag 3 oktober 2018 en donderdag 4 oktober 2018 – campus Bornem.

Op woensdag 3 oktober 2018, gaat naar jaarlijkse gewoonte de jaarmarkt door in Bornem.

 

 

Sint Jozefkliniek is fier: eerste Belgische ziekenhuis dat NIAZ-Qmentum 3.1 kwaliteitslabel behaalt

Sint-Jozefkliniek heeft als eerste Belgische ziekenhuis het NIAZ-Qmentum 3.1 kwaliteitslabel “met vlag en wimpel” behaald , aldus de woorden van de directeur van het NIAZ, Ellen Joan Van Vliet.

NIAZ-Jaarprijs 2018 - Breng je stem uit voor de Sint-Jozefkliniek

Stemmen jullie mee op ons ziekenhuis? De Sint-Jozefkliniek werd met de interactieve vorming “NIAZ-Je-Rijk” genomineerd voor de NIAZ-jaarprijs. Help ons door te stemmen via https://jaarprijs.niaz.nl/cases/details?id=100. Stemmen kan tot 30 september 2018. Vergeet nadien zeker niet om je stem te bevestigen via e-mail. De 5 projecten met de meeste stemmen, maken kans op de NIAZ-jaarprijs.


> | >>