BEREIKBAARHEID CAMPUS BORNEM 25/05/2018 - Baloise Tour Deel via Twitter Deel via Facebook
BEREIKBAARHEID CAMPUS BORNEM 25/05/2018 - Baloise Tour

​​Op vrijdag 25 mei vindt de Baloise Belgium Tour plaats in Bornem. Onze campus is dan enkel te bereiken via de route Rijksweg (N16) – Vitsdam – Rijkenhoek – Kasteelstraat – Achterweidestraat. Gelieve ook rekening te houden met de nodige verkeersdrukte en parkeerhinder in en rond onze campus.

Op vrijdag 25 mei vindt de wielerwedstrijd Baloise Belgium Tour in Bornem plaats. Het parcours van deze tijdrit is vlakbij onze campus in Bornem gelegen en zal bijgevolg de nodige verkeersdrukte en parkeerhinder met zich meebrengen.
De campus zal hierdoor net iets minder makkelijk bereikbaar zijn dan anders.  We geven u hierbij graag een aantal praktische richtlijnen.
Bereikbaarheid campus op vrijdag 25 mei
U bereikt onze campus Bornem met de wagen enkel via onderstaande route:
 
baloise2.png

 
Rijksweg (N16) – Vitsdam – Rijkenhoek – Kasteelstraat – Achterweidestraat

Deze route is toegankelijk in de twee richtingen. Op dit ogenblik wordt er ook gewerkt aan de spoorwegovergang in de Rijkenhoek. Deze zal uitzonderlijk op 25 mei toch open zijn, zodat ons ziekenhuis bereikbaar blijft.
Parkeergelegenheid
De gemeentelijke parking in de Achterweidstraat blijft toegankelijk.

Verkeersdrukte
We verwachten op vrijdag 25 mei in en om het ziekenhuis veel verkeersdrukte. Hou hier zeker rekening mee mocht u een bezoek plannen of op consultatie komen.

 
Alvast bedankt voor uw begrip.
 
Vriendelijke groeten,

Managementteam Sint-Jozefkliniek